Blocuri de zidarie YTONG

header ytong

Ytong  este primul brand de materiale de zidărie din lume si are peste 80 de ani de experienta ca si solutie pentru pereti de zidarie termoizolanta din beton celular autoclavizat.Ytong pune la dispozitie o gama variata de produse de zidarie care sunt oferite  in sisteme complete destinate atat constructiilor de case unifamiliale, cat si cladirilor de locuinte multifamiliale sau comercial-industriale.

Elementele componente ale sistemului Ytong includ blocuri de zidarie pentru pereti exteriori de inchidere, pentru pereti portanti, dar si produse cu aplicatii la interior pentru pereti de compartimentare, despartitori , elemente de design sau buiandrugi.

Caracteristicile blocurilor de zidarie Ytong

 • Zidarie termoizolanta
  Datorita proprietatilor excelente de izolare termica a blocurilor de zidarie Ytong, se asigura confortul locuitorilor pe durata unui intreg ciclu anual, prin sustinerea unei temperaturi interioare constante, cu umiditate controlata datorita unei bune permeabilitati la vapori.
 • Material ecologic si sustenabil
  Ytong este produs din nisip, var, ciment si apa, resurse complet naturale si minerale. Extragerea materiilor prime se face prin procedee neinvazive, ecologice – echilibrul natural nefiind astfel afectat, iar produsul obtinut este ecologic si sustenabil.
 • Eficient si Economic
  Punerea in opera simpla si rapida datorita imbinarilor nut-feder si a manerelor de prindere salveaza timp si costuri pe santier.  Pe termen lung, eficienta energetica determina  economii de energie si la costurile de intretinere a caldirilor sau a locuintelor. 
 • Rezistenta la foc
  Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si rezistenta la foc a zidariei asigura protectia optima impotriva incendiilor. Blocurile de zidarie Ytong se incadreaza in clasa A1 de reactie la foc, iar in caz de incendiu nu emana gaze toxice.

Gama de produse YTONG