Sisteme de pereti exteriori monostrat

header

Sistemele de pereti exteriori monostrat realizati cu blocurile de zidarie Ytong sunt caracterizate de masivitatea termica ridicata care ofera o izolare termica optima locuintei, fara a mai fi necesara aplicarea pe fatada cladirii a unui sistem termoizolator suplimentar.

Prin utilizarea sistemelor de pereti monostrat de la Ytong se poate obtine incadrarea locuintei in cea mai inalta clasa energetica, clasa A.

Avantajele unui sistem de zidarie monostrat se transpun in realizarea inca din faza de zidarie a unor pereti termoizolanti. Faptul ca nu mai necesita un sistem termoizolator suplimentar pe fatada conduce la economii de costuri, de material, de manopera si de timp petrecut in santier.

Un perete exterior monostrat se realizeaza cu blocuri de zidarie de grosimi mari, iar avantajele sunt:

  • Grad superior de termoizolare a peretilor exteriori  (clasa A)
  • O izolare fonica mai buna
  • Cost mai mic de realizare raportat la metru patrat construit
  • Impune realizarea unei zidarii plane, fara abateri dimensionale, ca supafata deja pregatita pentru realizarea finisajelor.

Detalii despre blocurile de zidarie Ytong A+, ideale pentru realizarea peretilor monostrat.

Elementele sistemului de pereti exteriori monostrat

Beneficiile sistemului

Termoizolare superioară


Peretii monostrat YTONG A+ asigura o termoizolare performanta a constructiei, fara a mai fi necesara aplicarea unei termoizolatii suplimentare.

Reglarea umiditătii si a temperaturii

Peretii monostrat YTONG A+ favorizeaza echilibrarea microclimatului interior si ii  restabilesc parametrii de confort, ajutand la eliminarea excesului de umiditate.

Protectie impotriva incendiilor

Stabilitatea materialului la temperaturi inalte si  rezistenta la foc a zidariilor asigura un comportament  exemplar al sistemului YTONG in caz de incendiu si  confera un plus de siguranta constructiilor in care este utilizat.